NAUČI DA USPEŠ 2018

Treće stručno savetovanje posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti.

od 16. do 18. april 2018. u Beogradu

Dom Narodne skupštine Republike Srbije, hotel ZIRA i Beogradski sajam

NAUČI DA USPEŠ 2018 je najveće godišnje okupljanje posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti i drugih profesionalaca iz ove oblasti u Jugoistočnoj Evropi. Organizuje ga Klaster nekretnine.

Ove godine se održava treći put, u hotelu ZIRA u Beogradu 17. aprila 2018. godine i u konferencijskoj sali Beogradskog sajma (Hala 4) 18. aprila 2018. godine. Otvaranje stručnog savetovanja je 16. aprila 2018. godine u 16.00 h u Domu Narodne skupštine Republike Srbije u Beogradu. Stručno savetovanje se prvi put održava i na Beogradskom sajmu, sa Sajmom nekretnina u okviru Sajma građevinarstva SEEBBE, koji predstavlja najveću manifestaciju ovog tipa u Jugoistočnoj Evropi sa oko 40.000 posetilaca.

Ovo stručno savetovanje se organizuje uz podršku Ministarstva trgovine turizma i telekomunikacija Republike Srbije i Privredne komore Srbije.
Na skupu se očekuje preko 300 učesnika, profesionalaca u oblasti nekretnina (posrednika, procenjivača, konsultanata, advokata, investitora...) koji će biti u prilici da saznaju nešto više o tržištima nekretnina u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Grčkoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Španiji, Rusiji, SAD, Južnoafričkoj Republici, Kini i Indiji.

Poznati međunarodni stručnjaci i predavači u oblasti prometa nekretnina će sa učesnicima ovog savetovanja podeliti svoja bogata znanja i najnovija iskustva tokom radionica i panel diskusija na kojima će biti reči o velikom broju važnih tema, između ostalih i o izmeni Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti, koja je ove godine planirana od strane resornog ministarstva. Biće reči i o praktičnoj primeni Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranju terorizma od strane posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti.

Kao što je to bilo i na prethodnom skupu prošle godine, savetovanju će prisustvovati otvoriti ga visoki zvaničnici Vlade Srbije, Razvojne agencije Srbije, Privredne komore Srbije i drugih državnih institucija.

Zahvaljujući veoma aktivnoj međunarodnoj saradnji koju ima, Klaster nekretnine je uspeo da na ovaj veliki skup dovede profesionalce iz sveta prometa nekretnina iz nemalog broja zemalja, kao i uvažene goste i prijatelje iz najvećih međunarodnih organizacija koje okupljaju profesionalce iz sveta nekretnina kao što su Nacionalna asocijacija realtora (NAR) i Međunarodna federacija stručnjaka u poslovanju nekretninama (FIABCI).

Mogućnosti za poslovno povezivanje i stručno usavršavanje čine ovaj događaj prilikom koja se ne propušta za sve profesinalce u domenu prometa nekretnina Jugoistočne Evrope

Ulaznica za dvodnevni događaj – Stručno savetovanje NAUČI DA USPEŠ 2018 i Sajam građevinarstva SEEBBE

Uključuje učešće na svečanom otvaranju 16. aprila 2018. godine, na događaju u hotelu ZIRA 17. aprila 2018. godine i u Hali 4 Beogradskog sajma 18. aprila 2018. godine, odnosno ulaznicu za Sajam građevinarstva SEEBBE. Takođe, uključuje ručkove i kafe pauze u toku trajanja savetovanja.

Pronađi nekretninu

AGENCIJA JE ČLAN

Grupacija posrednika u prometu nepokretnosti Srbije

Stambeni krediti po najpovoljnijim uslovima

Partneri banners

  • šamparija ASTON
  • PVC MONTAŽA
  • stovarište GRANIT
  • OGLASIHALO
  • Portal Pressek.rs
  • halooglasi