Završeno stručno usavršavanje NAUČI DA USPEŠ 2018

Završena je najveća konferencija i okupljanje posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti u Jugoistočnoj Evropi „NAUČI DA USPEŠ 2018“.


 

To je bila treća konferencija po redu, a koja je održana na tri različita mesta - u hotelu ZIRA u Beogradu 17. aprila 2018. godine i u konferencijskoj sali Beogradskog sajma (Hala 4) 18. aprila 2018. godine. Otvaranje stručnog savetovanja bilo je 16. aprila 2018. godine u 16.00 h u Domu Narodne skupštine Republike Srbije u Beogradu. Stručno savetovanje se prvi put održano i na Beogradskom sajmu, sa Sajmom nekretnina u okviru Sajma građevinarstva SEEBBE.


 

Stručno savetovanje je organizovano uz podršku Ministarstva trgovine turizma i telekomunikacija Republike Srbije i Privredne komore Srbije.

 


Na skupu je bio veliki broj učesnika, profesionalaca u oblasti nekretnina (posrednika, procenjivača, konsultanata, advokata, investitora...) kojom prilikom su saznali nešto više o tržištima nekretnina u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Grčkoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Rusiji, SAD, Južnoafričkoj Republici, Kini i Indiji.

 



Poznati međunarodni stručnjaci i predavači u oblasti prometa nekretnina su sa učesnicima ovog savetovanja podeliti svoja bogata znanja i najnovija iskustva tokom radionica i panel diskusija na kojima je bilo reči o velikom broju važnih tema, između ostalih i o izmeni Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Bilo je reči i o praktičnoj primeni Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranju terorizma od strane posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti.

 



Kao što je to bilo i na prethodnom skupu prošle godine, savetovanju su prisustvovali i otvorili ga visoki zvaničnici Vlade Srbije, Razvojne agencije Srbije, Privredne komore Srbije i drugih državnih institucija.

 



PALAM NEKRETNINE je i ove godine prisustvovala stručnom savetovanju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PALMA NEKRETNINE

april, 2018. god.